Brodska Klimatizacija

Brodska Klimatizacija

Dometic marine

Ugodna plovidba uz Dometic opremu

Dometic je vodeći svjetski dobavljač namjenskih sustava i opreme za jahte i brodice. Inovativni dizajn i najviši standard kvalitete Dometic proizvoda ispunjava očekivanja najzahtjevnijih vlasnika plovila.
Rahladni sustavi iz Marine Air ili Cruisair grupe, širok raspon rashladnih rješenja, sanitarni sustavi, uključujući ekološki prihvatljiv morski WC poboljšava kvalitetu života na brodu, neovisno o veličini vašeg plovila.
Oprema i sustavi se mogu naći na brodu svih vrsta i veličina u rasponu od malih brodica do megajahti. Uživajte punu podršku naše globalne mreže ovlaštenih servisnih centara.

Condaria

Condaria je vodeći proizbođač dijelova i jedinica za hlađenje na plovilima, dobavljač najvažnijim brodogradilištima u Italiji, Europi i svijetu.
Od 1965 njihova su specijalnost „custom“ jedinice, preko sto mega jahti u svijetu opremljeno je opremom Condaria. Proizvode također manje kima uređaje, kompaktne jedinice ili split sisteme, te fan-coile.

Condaria je nastala i razvijala se posebno na polju klimatizacije srednje jačine za jahte i druga plovila. Specijalizirana tehnologija i „know how“, i preko tridesetgodišnje iskustvo na tom tržištu, omogućili su Condarii da razvije liniju proizvoda koji se koriste isključivo na plovilima. Kompaktnost, sigurnost u pravilan rad, visoka kvaliteta materijala i bešumnost elementi su ove linije proizvoda koji uspješno konkuriraju na svjetskom tržištu. Mogućnost instaliranja ovih specijaliziranih uređaja u ograničenim, malim prostorima daje im još jednu komparativnu prednost u odnosu na proizvode koji nisu specijalizirani za plovila.

Više informacija

Za više informacije posjetite direktno stranice proizvođača

Logo-Dometic
Logo-Condaria
Logo-Cruisair
Logo-Marineair