O nama

O nama

ALFATEH 2000 je osnovana 2000-te godine ali nasljeđuje djelatnost i iskustvo u poslovanju na tržištu nautičke opreme još iz 1991. Danas posluje pokrenuta motivom i idejom da s najboljom ponudom nautičke opreme u Europi i šire poveže hrvatsko tržište, a hrvatsku uslugu plasira na međunarodnom planu. Program zastupstva i distribucije pored Hrvatske obuhvaća Sloveniju, Crnu Goru i Srbiju.

Poseban segment djelatnosti je organiziranje i nadzor servisne mreže za sve proizvode iz programa zastupstva. Mrežom servisa pokriven je kompletan istočni Jadran. Tu spadaju i servisni punktovi u Sloveniji i Crnoj Gori.

Ostvarite snove s provjerenima

Slogan tvrtke “ostvarite snove s provjerenima” proizašao je iz primarne ideje: pronaći medu najboljim ponuđačima za brodograditelje, nautičare, ribare, servisere, turističke djelatnike i pojedince one elemente koji
će u konačnici brodarenje u bilo kom obliku učiniti što slobodnije, ugodnije i efikasnije.

Naša načela u poslovanju
  • sigurnost
  • povjerenje
  • iskustvo
  • znanje
  • fleksibilnost

Snaga partnerstva

ALFATEH 2000 nisu samo njegovi djelatnici vec i inventivnost i prilagodljivost proizvodača koji su upravo zbog tih razloga stekli međunarodni ugled, i istinski napor i umijeće naših ljudi koji čine servisnu podršku.